Biografie

Ik ben Rob van Veen. Opgegroeid in een prachtige, nieuwe buitenwijk van Utrecht, Hoograven. Het beste van twee werelden, de voordelen van de stad en het mooie van het platteland. Wonen aan de waterlinie.

Een betrokken en actief mens. Zo durf ik mezelf wel te omschrijven. Vanaf mijn 16e vervul ik voortrekkersrollen in verenigingsbesturen.  Ik zie altijd wel mogelijkheden om mensen samen te brengen en initiatieven te ontwikkelen. Echt ontmoeten, echte gesprekken, maar ook gewoon genieten van het leven is waar het mij om gaat.

Een heel fijn huwelijk van ruim 35 jaar stopte abrupt toen mijn vrouw heel plotseling is komen te overlijden. Mijn wereld stortte in. Met behulp van mijn kinderen, Manon en Thom en hun partners en een aantal hele goede vrienden is het mij gelukt om nu te durven zeggen dat het weer goed met mij gaat.  Van twee kleinkinderen toen Lia er nog was naar vier. Prachtig om ze te mogen zien opgroeien.

Vanaf 1977 in heel veel verschillende rollen werkzaam bij de Utrechtse verzekeraar a.s.r. Daar heb ik tot voor een aantal jaar 9 jaar een actieve rol in de Ondernemingsraad vervuld. Samenwerken en invloed uit proberen te oefenen voor het grote geheel.

Ik ben in mijn leven al snel geconfronteerd met de dood. Mijn vader overleed op mijn 8e en de begeleiding van een kind bij een dusdanige heftige gebeurtenis was er niet.

De impact van deze gebeurtenis is een onverwerkt onderdeel van mijn leven geworden. Tot voor kort. Ook een coach heeft zo nu en dan een coach nodig.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Annet Brinkhuis Opleidingen in Laren en ben zeer gemotiveerd om naast alle opgedane kennis ook mijn levenservaring in te zetten om te ‘helpen’. Helpen door anderen inzicht te geven in hun belemmeringen en vooral ook hun kwaliteiten.

Ik ben een kind van nog net de jaren vijftig (1959) en sta klaar om met iedere generatie in gesprek te gaan.

Ik zie het als een geschenk dat ik dit in deze fase van mijn leven mag en kan doen.

Praktijkruimte en woonplaats.

Als geboren Utrechtenaar heb ik van 1986 tot januari 2020 in Geldermalsen gewoond. Een heerlijk dorp in het westelijk deel van de Betuwe. ‘Een gewortelde Utrechtenaar in Geldermalsen’ heeft ooit boven een interview gestaan. Geldermalsen is mijn basis om u te ontvangen, maar een echte waardevolle ontmoeting is wat mij betreft plaats ongebonden.

Mijn praktijkruimte bevind zich dus in Geldermalsen, wonen doe ik inmiddels in het Zuid Hollandse Barendrecht.